Ajándék Ebook

Utolsó kommentek

HTML

Tévedések vígjátéka a TündérTanodában...

2012.09.14. 11:07 - "Tündérkezek"

Címkék: Címkék

...egy kedves ismerősöm hívta fel tegnap este a figyelmemet, hogy a TündérTanodát beválasztotta a GoldenBlog verseny zsűrije a legjobb 10 közé az Életmód kategóriában. ..

Hihetetlenül jólesett látni az oldalam nevét a listában és néztem nagyokat...hát még akkor amikor megláttam, hogy az oldal elérhetőségét sajnos hibásan linkelték, ugyanis én nem ezzel az ősrégi , "mindennek a kezdete" blogommal indultam, hanem ezen oldal kiteljesedett változatával, a "gyermekével," aki már túlnőtt az anyján :

 

TündérTanoda

( ..katt a szövegre és máris oda érkezel! )

 

Köszönöm mindenkinek a követést, az olvasást, a gyermekfejlesztés és a kicsik lelkének ápolása továbbra is a szívügyem,  igyekszem majd sok-sok hasznos tanáccsal,  ötlettel jönni, és  segíteni Nektek ezekkel kapcsolatban! :)

Üdvözlettel:

                          TündérTanárnéni 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tundertanoda.blog.hu/api/trackback/id/tr174776626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása